Bütüner Mimarlık

1992’den itibaren birçok öne çıkan proje üretilen Artı Tasarım’ı takiben 2008 yılında kuruldu. Günümüzde mimar, iç mimar ve peyzaj mimarlarından oluşan heyecanlı ve dinamik ekibi ile geleneksel ve yerel değerleri yorumlayarak çağdaş bir mimari dil üretmeyi amaçlamaktadır. Özgünlük ve yaratıcılığın birlikteliğinin uzun soluklu bir mimari yaklaşım oluşturmaktaki rolünü ön planda tutan şirketin birincil amacı yenilikçi teknolojileri yerel ve geleneksel değerlerle bir araya getirebilmektir.

BÜTÜNER kalıcı ve özgün çözümler üretirken aynı zamanda çevresel sürdürülebilirlik ve bağlamsal değerlere katkıda bulunmakta ve bu süreçte ulusal/uluslararası yarışmalar, sergiler ve konferanslara da katılarak farklı mimari platformlarla ilişkilerini güncel tutmayı hedeflemektedir.

Biography:

Hüseyin Bütüner, TED Ankara Koleji’nin ardından girdiği ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden 1987 yılında lisans ve 1991 yılında Kentsel Peyzaj Tasarımı konusunda yüksek lisans derecelerini aldı. Yurt içinde ve yurt dışında birçok proje yaptı ve uygulamalarında danışmanlık hizmeti verdi. Katıldığı ulusal ve uluslar arası; mimari, kentsel tasarım ve peyzaj proje yarışmalarında pek çok ödül ve mansiyon kazandı. Bilkent Üniversitesi’nde Kentsel Tasarım Bölümü’nde temel tasarım ve ODTÜ Mimarlık Bölümü’nde peyzaj tasarımı dersleri verdi. Kurucusu olduğu Bütüner Mimarlık bünyesinde meslek pratiğine devam etmektedir.


Date: 22/11/2013 Friday
Time: 14:00
Place: FFB-06


, ,

Department of Architecture Bilkent University FF-304A
06800 Ankara – TURKEY

Email: arch@bilkent.edu.tr

Phone: +90-312-290-3463
Fax: +90-312-266-4402